Izvor: Blic.rs
26.09.2020 u 19:31
0

STRAVA I UŽAS! Pojavio se snimak pada vojnog aviona u kojem je poginulo 26 ljudi (VIDEO)

Snimak strašnog pada aviona AN-26 u kojem se nalazilo 28 ljudi, a koji se srušio juče u Ukrajini, pojavio se na društvenim mrežama.

Dve osobe su bez padobrana skočile iz aviona kada se srušio, a tragedija se desila na udaljenosti od skoro dva kilometra od vojnog aerodroma.

Avionom je upravljao iskusni pilot 2. klase sa 700 sati leta. Istražitelji su pokrenuli istragu zbog pada aviona, a razmatra se nekoliko uzroka ove katastrofe – greška posade, tehnički kvar, problemi s održavanjem aviona i nepravilno izvršavanje dužnosti od odgovornih za kontrolu leta, piše „Dejli mejl“.

PROČITAJTE JOŠ…

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Stručnjaci UPOZORILI RODITELJE: Sa OVIM SIMPTOMIMA nikako ne šaljite decu u ŠKOLU i VRTIĆ!

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

Broj poginulih u padu ukrajinskog vojnog aviona na severoistoku zemlje, u Harkovskoj oblasti porastao je na 26 osoba, nakon što je preminuo jedan od kadeta koji su preživeli nesreću.

Kako je saopšteno, kadeti Harkovskog univerziteta vazduhoplovnih snaga izvodili su trenažni let.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter