Izvor: Alo.rs
26.09.2020 u 16:06
0

„Šarli ebdo“ ponovo NA METI TERORISTA!

Muškarac koji je mačetom napao i ranio dve osobe u Parizu sarađuje sa policijom i rekao je da je meta bio satirični magazin „Šarli ebdo“, rekao je policijski izvor.

Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj su islamistički militanti 2015. godine pucali u zaposlene magazina „Šarli ebdo“ zbog objave karikatura na kojima je prikazan prorok Muhamed.

SAZNAJTE I OVO…

SRUČILO SE NEBO NA BEOGRAD: Scene kao da je APOKALIPSA (FOTO, VIDEO)

Premijer ligu napustio NAJBOGATIJI fudbaler sveta! Za njega skoro niko nije čuo!

ROSI PROMENIO EKIPU: Devetostruki šampion sveta u Moto GP ne posustaje

Izvor u pravosuđu rekao je da je osumnjičenom produžen pritvor. Prema francuskom zakonu, na kraju postupka suočava se sa formalnom istragom.

Osumnjičeni saučesnik napadača pušten je rano jutros, dok je uhapšena još jedna osoba za koju se veruje da je bila cimer napadača u hotelu severno od Pariza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter