Izvor: Tanjug
15.03.2022 u 20:03
0

Bajden dolazi na samit EU?

Američki predsednik Džozef Bajden će „po svemu sudeći“ doći na samit 27 lidera Evropske unije 24. marta u Brisel, tokom kojeg će se razgovarati o sukobu u Ukrajini, izjavio je danas jedan zvaničnik EU, javio je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izvori Rojtersa su u ponedeljak izrazili očekivanje i da će se Bajden pridružiti liderima zemalja članica NATO u Briselu, kako navodi britanska agencija, „23. marta na razgovarima o ratu, koji je pokrenula prošlomesečna ruska invazija na Ukrajinu“.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg nešto ranije danas je saopštio da će se lideri NATO sastati u Briselu 24. marta kako bi razgovarali o ruskom napadu na Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter