Izvor: HappyBSC
15.03.2022 u 19:58
0

RUSI UBILI NAJSMRTONOSNIJEG SNAJPERISTU NA SVETU? Plaćenik došao da se bori za Ukrajinu, sada tvrde da je mrtav

Društvenim mrežama se poput munje širi vest da je ubijen jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svetu.

Na društvenim mrežama kažu da je kanadski snajperista Voli, poznat kao najsmrtonosniji snajperista na svetu, mrtav.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako kažu, ubijen je od strane ruskih specijalnih snaga samo 20 minuta nakon što su stupile u akciju u Mariupolju, u Ukrajini.

Ove naznake još uvek nisu potvrđene od strane vlasti, ali je vest postala viralna za izuzetno kratko vreme.

Voli je bivši kanadski snajperista koji je navodno stigao do Ukrajine 4. marta zajedno sa još tri bivša vojnika iz svoje zemlje i grupom britanskih veterana. Prešao je iz Poljske, smešten u renoviranoj kući pre nego što se pridružio ukrajinskoj vojsci i vojnicima državljanima, izveštava Kanadska radiodifuzna korporacija.

Ovaj 40-godišnjak je radio kao kompjuterski programer kada je izbio rat. Napustio je posao i porodicu da bi se pridružio Međunarodnoj legiji teritorijalne odbrane Ukrajine. Pravo ime snajperista ostaje tajna i on je identifikovan kao „Voli“, a na arapskom se prevodi kao „čuvar“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter