Izvor: Alo
29.04.2024 u 07:32
2

ISTINU NE MOŽETE DA POBEDITE SILOM: Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas narodu po povratku iz Njujorka

Obraćanje će se održati danas u 18.00 časova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas narodu po povratku iz Njujorka i govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Obraćanje će se održati u 18.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, prenosi Tanjug.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u Njujorku, gde je snažno i neumorno radio na zaštiti interesa naše zemlje. Predsednik Vučić je jasno stavio do znanja da nikada neće dozvoliti napade na našu zemlju i da će se boriti svim svojim liderstvom i snagom da zaštiti naše građane. Njegove hrabre reči, izazvale su pravu detonaciju u Savetu bezbednosti UN.

– Hrabro suprotstavljanje i pokazivanje da istinu ne možete da pobedite silom uvek je bio i biće naš put, jer ono što čuvamo i na šta smo se zakleli svom narodu, za nas je svetinja – istakao je juče na svom instagram nalogu predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ISTINU NE MOŽETE DA POBEDITE SILOM: Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas narodu po povratku iz Njujorka”

  1. Nađite Vučiću onaj deo snimka kada je njihov govorio i pitako koliko ima žrtva taj neko mu je rekao koliko a ovaj je odgovorio naćićčemo još bez brige .

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato i gledaju da nas unište na sve moguće načine , zamislite da nema nas i Rusa , šta bi pričali i kako bi krojili Istoriju , mada to i rade dok nas svih ima. Tipično za kriminalce da sakriju svoja zlodela .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter