Izvor: Sputnik Srbija
22.08.2022 u 18:12
0

STALNI PREDSTAVNIK KINE U UN: Zabrinuti smo zbog ubistva ruske novinarke Darje Dugine i pratimo situaciju!

Kina je zabrinuta zbog ubistva ruske novinarke Darje Dugine i prati situaciju, izjavio je stalni predstavnik Kine pri UN Džang Đuen koji u avgustu predsedava Savetom bezbednosti UN.

„Video sam vesti o tome. Izuzetno sam zabrinut zbog takvih tragičnih događaja. Nastaviću da pratim situaciju i nadam se da će istraga pokazati šta se dogodilo“, rekao je predstavnik Kine u UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

FSB OBJAVILA SNIMAK ŽENE OSUMNJIČENE ZA UBISTVO DARJE DUGINE: Ulazi u Rusiju, useljava se u istu zgradu u kojoj je živela Darja, odlazi u Estoniju! (VIDEO)

On je ocenio da „takvi napadi nisu ni u čijem interesu u ovako kritičnom trenutku“.

U subotu uveče izgoreo je automobil kojim je upravljala ruska novinarka i politikolog Darja Dugina. Ona je preminula na licu mesta. Prema nezvaničnoj verziji, automobil je detonirala eksplozivna naprava postavljena na njemu.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da iza ubistva ruske novinarke Darje Dugine stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je sa ćerkom doputovala u Rusiju 23. jula.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter