Izvor: Sputnik Srbija
22.08.2022 u 18:26
0

ZAHAROVA: „Umešanost kijevskog režima u terorističku aktivnost nije slučajnost i nije izolovan slučaj! To je neonacistički mentalitet u kombinaciji sa terorizmom…“

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da je teroristička aktivnost vlasti u Kijevu deo njihove ideologije, te da to treba da znaju građani zemalja koje šalju Ukrajini novac i oružje.

Zapad mora da shvati: umešanost kijevskog režima u terorističku aktivnost nije slučajnost i nije izolovan slučaj. To nije čak ni norma ponašanja. Sve je mnogo ozbiljnije. To je neonacistički mentalitet u kombinaciji sa terorizmom kao instrumentom realizacije zločinačke ideologije“, navodi Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

FSB RUSIJE OBJAVILA SNIMAK ŽENE OSUMNJIČENE ZA UBISTVO DARJE DUGINE: Ulazi u Rusiju, useljava se u istu zgradu u kojoj je živela Darja, odlazi u Estoniju! (VIDEO)

Kako je naglasila, upravo takvom režimu se isporučuje naoružanje.

„To moraju da znaju svi građani zemalja čije vlade ispisuju čekove Zelenskom“, poručila je Zaharova.

U subotu uveče izgoreo je automobil kojim je upravljala ruska novinarka i politikolog Darja Dugina. Ona je preminula na licu mesta. Prema nezvaničnoj verziji, automobil je detonirala eksplozivna naprava postavljena na njemu.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da iza ubistva ruske novinarke Darje Dugine stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je sa ćerkom doputovala u Rusiju 23. jula.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter