Izvor: Telegraf
08.09.2022 u 14:15
0

KRALJICA ELIZABETA POD MEDICINSKIM NADZOROM: Lekari zabrinuti za njeno zdravlje!

Kraljica Elizabeta II je pod medicinskim nadzorom u Balmoralu nakon što su lekari postali zabrinuti za njeno zdravlje, saopštila je Bakingemska palata.

– Nakon dalje procene jutros, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje Njenog Veličanstva i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom. Kraljica ostaje u Balmoralu – navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Sky news“ prenosi da su princ Čarls, njegova supruga Kamila kao i princ Vilijam krenuli ka dvorcu.

Kraljica je sinoć odložila sastanak sa svojim savetnicima iz Državnog saveta Velike Britanije nakon što su joj lekari savetovali da se odmori.

NIŠTA OD DRŽAVNOG SAVETA: Kraljica mora da odmara!

Elizabeta se u utorak sastala sa odlazećim premijerom Borisom Džonsonom pre nego što je imenovala novu premijerku Liz Tras u Balmoralu.

Tras je danas popodne na svom Tviter nalogu napisala da će „cela zemlja biti duboko zabrinuta vestima iz Bakingemske palate“ i naglasivši da su njene misli i misli nacije „sa Njenim Veličanstvom i njenom porodicom u ovom trenutku.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter