Izvor: Novosti/Srna
28.12.2022 u 16:09
0

LAVROV OTKRIO NAMERE ZAPADA: Davno su objavili rat Rusiji

Kolektivni Zapad, koji predvode SAD, davno je objavio rat Rusiji, konkretno nakon državnog udara u Ukrajini 2014. godine, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

– Kolektivni Zapad, koji predvodi nuklearna sila – SAD, u ratu je sa nama. Ovaj rat objavljen je davno, nakon vojnog puča u Ukrajini koji su organizovale SAD i koji je, zapravo, podržala EU i nakon Minskog protokola koji, očigledno, niko nije nameravao da sprovodi. To je gospođa Merkel još jednom potvrdila – rekao je Lavrov u emisiji „Velika igra“ na „Prvom kanalu“.

LAVROV NE ODUSTAJE OD JASNOG NARATIVA: Ukrajina da se demilitarizuje i denacifikuje ili će to rešiti ruska vojska!

On je komentarisao nedavni intervju bivšeg nemačkog kancelara Angele Merkel, koja je za nemački nedeljnik „Cajt“ 7. decembra opisala zaključivanje Minskog protokola kao pokušaj da se Ukrajini da vremena da ojača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Merkelova je navela da je svima jasno da je „sukob bio u zastoju“ i da problem nije rešen, ali da je to dalo Ukrajini „neprocenjivo vreme“, podseća TASS.

Podsećamo, ona je tom prilikom izrazila sumnju u to da su članice NATO-a 2014. godine bile u mogućnosti da podrže Kijev u tolikoj meri kao što je to slučaj danas.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter