Izvor: HAPPY BSC
12.10.2021 u 10:46
0

OGLASILA SE NEVENINA SESTRA: Modelsica uznemirena zbog komentara o sestri! (FOTO)

Završila hitno u bolnici.

PROČITAJTE JOŠLUKAS POSTAJE DEDA PO DRUGI PUT: Trudna devojka pevačevog sina Lazara!

Nekadašnja članica grupe „Models“, Nevena Adžemović (Stamenković) sinoć je oko 21.30 časova završila je u bolnici Laza Lazarević, kako prenose domaći mediji, a sada se oglasila i njena sestra, takođe bivša članica modelsica Ivana Stamenković Sindi.

PROČITAJTE JOŠDEVOJKE SU UZDISALE NA NJEGOVE VRELE SCENE! Evo kako danas izgleda plavušan iz serije „Seks i grad“- ima 51 godinu, i NE BISTE GA PREPOZNALE (FOTO)

U nekom trenutku pojedini mediji preneli su da se radi o Neveninoj sestri Sindi, a sada se Ivana oglasila na svom Instagram profilu.

– Hvala na brizi, ja sam odlično, a za objavljivanje laži i neproverenih informacija ide tužba. Bilo bi lepo kada bi među ljudima bilo manje zla, a više dobrote – napisala je ona.

Podsetimo, Nevena je uz pratnju patrole odvezena u bolnicu Dr Laza Lazarević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter