Izvor: ALO
12.10.2021 u 10:40
0

MAJKA ZVALA HITNU, INTERVENISALA I POLICIJA! Isplivali detalji nervnog rastrojstva i haosa bivše Modelsice!

Navodi se prema neproverenim informacijama da je odvedena u Lazu pod dejstvom nedozvoljenih supstanci

PROČITAJTE JOŠLUKAS POSTAJE DEDA PO DRUGI PUT: Trudna devojka pevačevog sina Lazara!

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe „Models“ sinoć oko 21.30 časova navodno je završila u bolnici Laza Lazarević, prenose beogradski mediji.

PROČITAJTE JOŠDEVOJKE SU UZDISALE NA NJEGOVE VRELE SCENE! Evo kako danas izgleda plavušan iz serije „Seks i grad“- ima 51 godinu, i NE BISTE GA PREPOZNALE (FOTO)

Nekadašnja pevačica je uz pratnju patrole odvezena u bolnicu Dr Laza Lazarević. Prema neproverenim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asisteniciju, dodaju mediji.

Podsetimo, Nevena je bila poslanica u Skupštini Srbije, a pisalo se da ju je majka tukla, kao i da je bila u policiji, što je sve demantovala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter