Izvor: Kurir
12.10.2021 u 10:55
0

Otkrivena TAJNA najvećeg holivudskog zavodnika! Evo na koji način je BRED PIT MUVAO DEVOJKE IZ SRBIJE!

Holivudski glumac Bred Pit karijeru je započeo davnih godina u Beogradu, a priča kako se udvarao devojkama u srpskoj prestonici je vrlo zanimljiva.

Umetnik Petar Ilić Ćirilo provodio je vreme sa Pitom, dok je on boravio u Beogradu. Pit je tada vreme provodio u Studentskom kulturnom centru, kako je ispričao Ćirilo, a kada su izlazili, Bred je „muvao“ devojke na jedan neobičan način.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE NEVENINA SESTRA: Modelsica uznemirena zbog komentara o sestri! (FOTO)

Bred Pit je jedne godine blejao u SKC-u, doveo ga je Čarli Popović, doajen i papa za tehno muziku u našoj zemlji. Bred je blejao sa nama, bio je normalan dečko, jurio je ribe, kao napiše broj telefona i gađa ih, baci na sto“, ispričao je Petar.

Pit je započeo karijeru krajem osamdesetih godina prošlog veka u Jugoslaviji, tumačeći ulogu sina Milene Dravić u filmu „Tamhna strana sunca“, režisera Božidara Nikolića, koji je holivudskog zavodnika odabrao među 400 kandidata.

Film je snimljen 1988. godine, a usled ratnih dešavanja u nekadašnjoj Jugoslaviji, u javnosti se pojavio tek 1997, u doba kada se Pit već proslavio ulogama u filmovima „Intervju sa vampirom“, „Legende o jeseni“ i „Sedam“.

PROČITAJTE JOŠ: MAJKA ZVALA HITNU, INTERVENISALA I POLICIJA! Isplivali detalji nervnog rastrojstva i haosa bivše Modelsice!

Reditelj Božidar Nikolić i Pit ostali su u kontaktu i nakon završetka snimanja, a Nikolić je kasnije govorio o Bredovom početku, karijeri, ali i posetama Beogradu tokom devedesetih godina. Reditelj je vodio glumca i na fudbalske utakmice „Crvene Zvezde“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter