Izvor: telegraf
12.10.2021 u 11:27
0

Mirka Vasiljević: Novopečena mama OPLELA KOLO samo 10 dana nakon porođaja

Evo koja pevačica je bila zadužena za atmosferu proslave četvrtog deteta Mirke i Vujadina.

Gosti su je oduševljeno gledali, a Vujadin je sve vreme snimao dok je sa Milenom Ćeranić igrala „Užičko kolo“

Glumica Mirka Valjević porodila se pre 10 dana četvrti put i na svet je donela ćerku Aniku. Ponosni roditelji organizovali su sinoć na Kipru veliko veselje povodom rođenja naslednice na kom je najveselija bila upravo mama Mirka.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivena TAJNA najvećeg holivudskog zavodnika! Evo na koji način je BRED PIT MUVAO DEVOJKE IZ SRBIJE!

Novopečena mama oplela je kolce kao da se nije porodila pre deset dana. Gosti su je oduševljeno gledali, a Vujadin je sve vreme snimao dok je sa Milenom Ćeranić igrala „Užičko kolo“.

Snimak na kome Mirka igra kolo ubrzo se proširio društvenim mrežama a komplimenti na račun lepe glumice suu se samo nizali: „žena znaj“, „kakva kraljica“, „Mirka se porodila četvrti put pre deset dana i već igra u kafani a ja ne mogu ni do prodavnice“, bili su samo neki od komentara.

Podsećanja radi, Mirka se u Nikoziji porodila po četvrti put i na svet donela ćerkicu koa je na predlog njihovo troje dece dobila ime Anika.

Kako je Mirka igrala kolo i kako je izgledalo slavlje povodom rođenja Anike, pogledajte u galeriji:

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE NEVENINA SESTRA: Modelsica uznemirena zbog komentara o sestri! (FOTO)

Lepa glumica nakon porođaja potvrdila je naša saznanja i istakla da je sve proteklo u najboljem redu i da se ona i beba osećaju dobro.

– Hvala na čestitkama. Sve je u redu, beba i ja smo odlično. Deca su predložila da se zove Anika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter