Izvor:
04.04.2017 u 03:48
0

NAJVIŠA PORODIČNA KUĆA NA SVETU: Košta 1,4 miliona evra, a pola cene vredi samo nerealni pogled! (VIDEO)

Ova kuća iz snova nalazi se na vrhu tornja i to 38 metara iznad površine zemlje u Prescottu u američkoj državi Arizoni.

“Sokolovo gnezdo” prodaje se za oko 1,4 milion eura.

Kuća ima 576 metara kvadratnih, a dizajnirao je arhitekta iz Fenixa, Sukumar Pal. Sa svoje tri spavaće sobe, četiri kupatila, staklenim krovom na tavanu i pogledom od 380 stepeni na vrhove San Franciska i pustinju, ova kuća predstavlja pravi izazov za trgovce nekretninama.

U nju se može ući i putem hidrauličnog lifta, a specijalni sistem za snadbijevanje energijom omogućava joj da se hladi tokom ljeta, a grije tokom zime.

Ova kuća je pravi arhitektonski raritet. Građena je za holistički život ukućana s upotrebom zelene tehnologije i obnovljivih izvora energije, a nalazi se na svega 10 minuta vožnje od najbližeg grada – rekao je Frank Azami, jedan od agenata koji ovu kuću prodaje.

Izvor: qviks.net
Foto: YouTube Printscreen/Realty Executives Northern Arizona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter