Izvor:
26.12.2017 u 19:29
0

SAMO GURNETE PRST U UVO I RAZGOVOR MOŽE DA POČNE: Stigao je pametni nokat za telefoniranje!(VIDEO)

Mobile Nails dolazi u nekoliko mogućih dizajna s brojnim opcijama. Britanski Operater O2 trenutno radi na projektu Mobile Nails – veštačkim noktima preko kojih će moći da se obavlja telefonski poziv.

Uz nokat za kažiprst dolazi i pripadajući prsten u koji će biti ugrađen čip i koji će raditi po principu Bluetooth slušalice.

Maleni čip biće spojen s telefonom, a korisnik će u svakom trenutku, bez potrebe da vadi telefon iz torbe, moći da razgovara telefonom, poziva kontakte ili pušta muziku pritiskom na samo jedno dugme.

– Uvek želimo da razvijamo mobilnu tehnologiju da premostimo rupu između mode i tehnologije i to je zaista izazov. Ljudi ukrašavaju svoje telefone već godinama, a ovo će biti korak prema načinu ukrašavanja našeg tela tehnologijom – poručila je Nina Bibi iz O2.

Izvor: Espreso
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter