Izvor: Objektiv.rs, Glossy
25.05.2022 u 14:30
0

U ovom selu se 10 GODINA RAĐAJU SAMO DEVOJČICE! Meštani će spremiti i veliku dobrodošlicu kada se bude prekinuo ovaj FENOMEN

U selu nedaleko od poljskog grada Opola, zabeležen je neobičan fenomen.

Naime, poslednji dečak u ovom selu, rodio se pre 10 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon toga, rođeno je 12 beba i sve su bile devojčice.

Ovaj fenomen je privukao pažnju medija kada je iz ovog mesta poslat ženski tim na regionalnom takmičenju mladih dobrovoljnih vatrogasaca. Strani mediji su preneli ovu neobičnu priču i pokušali da ustanove da li postoji neki poseban razlog za pojavu.

Ukoliko i postoji, niko ga još nije otkrio, a stanovnici mesta smatraju da je u pitanju samo slučajnost.

NARODNA VEROVANJA ZA SVAKI DAN U NEDELJI: Ponedeljkom ne pozajmljujte novac, a ovaj dan važi za NAJBAKSUZNIJI

Naravno, roditelji i drugi stanovnici sela, srećni su sa rođenjem svakog deteta, ali veliki broj njih priznaje da željno iščekuje rođenje dečaka. Gradonačelnik ovog mesta, čak je obećao i novčanu nagradu prvom paru koji dobije sina, pa čak i da po jnemu nazove jednu ulicu u selu.

Takođe, gradonačelnik je obećao da će u čast prvog rođenog dečaka, u selu biti posađen jedan hrast, u skladu sa starim običajima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter