Izvor: Kurir.rs
19.06.2020 u 21:52
0

BOGAT VITAMINIMA I MINERALIMA: Čisti telo od masnoća i nataloženih toksina u rekordnom roku!

Ovj napitak u sebi sadrži sve potrebne vitamine i minerale, a dobro će doći nakon obilnog konzumiranja hrane ili nezdravog načina života. Redovnom upotrebom iz tela ćete izbaciti sve nataložene toksine i masnoće.

Za pripremu vam je potreban celer i limun, a evo zašto baš ova dva sastojka čine tako moćan spoj: 

Celer sadrži veliku količinu vode koja olakšava varenje i izlučivanje. Osim toga, sadrži jedinjenje pod nazivom NBP koje poboljšava cirkulaciju creva. Takođe, sadrži ftalid, jedinjenje koje smanjuje proizvodnju hormona stresa, opušta mišiće oko arterija i poboljšava cirkulaciju. Kalijum koji se nalazi u celeru će stabilizovati otkucaje srca i sniziti krvni pritisak.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

TUGA! SAHRANJENA DOKTORKA VIOLETA: Sin povorku rasplakao govorom, poznati glumac recitovao stihove „Možda spava“

PONOVO SKANDAL SA MALOM MATUROM! REŠENJA KOMBINOVANOG TESTA OSVANULA NA INTERNETU!

OD SUTRA MANJE UČEŠĆE ZA STAN ali na BANKAMA je da odluče

VOZAČU BMW-a SMRTI PRETI KAZNA OD 12 GODINA ZATVORA!

HAOS SA MIGRANATIMA Pogledajte brutalan obračun u Obrenovcu (VIDEO)

Limun je bogat vitaminom C, a on je neophodan za pravilno funkcionisanje celog tela. On će pomoći u izbacivanju toksina i masnoća u rekornom roku.Priprema napitka: 

Sastojci:

400 gr celera

1 kg limuna

Priprema i konzumacija:

Izrendajte 400 gr korena celera. Dodajte ga u 2l vode i u to izrendajte malo limunove kore. Kuvajte 20 minuta, a zatim ostavite da se ohladi 5-6 sati.

Iscedite 1 kg limuna i dodajte ga u vodu s izrendanim celerom. Procedite tečnost kroz cediljku i prelijte u staklenu flašu.

Ovaj napitak konzumirajte pre obroka 3 puta dnevno. Pijte oko 1 dl, a možete ga razblažititi i vodom.

Napitak čuvajte isključivo u frižideru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter