
Foto: printscreen youtube/ Cook with Carmen
KAČKAVALJ ŠNICLE SOČNIJE NEGO ONE KLASIČNE Obrok za pamćenje koji uspeva i početnicima
Šnicle na drugačiji način, ukusa koji se pamti.
Kačkavalj šnicle
- 500 g filea
- 1 šolja prezli
- 1 šolja rendanog parmezana
- 2 jaja
- 2 šolje paradajz sosa
- 1 šolja rendane mocarele
Priprema:
Meso isecite na šnicle. Umutite jaja u jednoj činiji, a prezle i parmezan u drugoj. Uvaljajte meso prvo u jaja, zatim u smesu sa prezlama i parmezanom. Pržite ih na ulju dok ne budu zlatnosmeđi, a zatim ih stavite u vatrostalnu posudu. Prelijte pileće filete paradajz sosom i pospite rendanom mocarelom. Pecite šnicle u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta ili dok sir ne bude blago zapečen. Prijatno!
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

RECEPT DANA: Burek sa spanaćem i sirom

MUSAKA SA TIKVICAMA: Eksplozija ukusa u svakom zalogaju

PLJESKAVICE OD SPANAĆA: Nećete ni primetiti da nedostaje meso

UKUSNE I ZDRAVE: Pet razloga da u ishranu uvrstite kajsije

POSTOJI NAČIN DA ZAISTA SMRŠATE: Da li znate šta je kalorijski deficit?
