
Foto: Pixabay/Ilustracija
NAJBOLJE I NAJBRŽE KOKICE IZ ŠERPE Trikovi koji provereno rade, biće hrskave i slasne
Saveti za najukusnije kokice koje možete da napravite za lepo veče sa prijateljima.
Šerpa sa debelim dnom
Nemojte da koristite posuđe sa tanjim dnom, temperatura neće da bude ravnomerno raspoređena. Deo kokica će da bude zagoreo, a deo neiskokan.
Pržite na srednjoj temperaturi
Na visokoj temperaturi kokuruz kokičar može lako da zagori, zato bolje koristite srednju temperaturu.
Dva zrna
Ubacite dva iskokana zrna kukuruza, pa ako se ravnomerno iskokaju, sklonite šerpu sa ringle, dodajte ostatak zrnaca i sačekajte minut pre vraćanja na vatru. Ovim trikom ćete da postignete ravnomerno kokanje.
Otklapanje šerpe
Otklapanjem šerpe sprečićete uparavanje iskokanih zrna i dobićete optimalnu hrskavost.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

POHOVANI KARFIOL: Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji

U TRI KORAKA: Poznati kuvar otkriva kako da napravite savršen pire krompir

RECEPT DANA: Brauni sa bananama

POČINJE SEZONA OMILJNOG VOĆA: Trik kako da sačuvate svežinu jagoda i do tri nedelje

MAFINI S LIMUNOM: Osvežavajuća poslastica ukusa koji se pamti
