Izvor: Kurir.rs
04.10.2020 u 14:02
0

OČISTITE KRVNE SUDOVE NA PRIRODAN NAČIN: Čudesni napitak koji uništava viruse

Nepravilna ishrana može da dovede do toga da se krvni sudovi istroše, postanu manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola.

Kako bi očistili krvne sudove, ljudi najčešće se posežu za lekovima. Međutim, postoje i prirodni lek koji može da očisti krvne sudove. Stari nemački recept je jedan od onih koji čisti holesterol sa krvnih sudova.

Sastojci: 

– 4 cela limuna

– kriška korena đumbira

– 2 litra vode

– 4-5 čenova belog luka

– 2 kašike meda

Priprema: 

PROČITAJTE I OVO

SLUČAJ SINA KOJI JE „JEO OCA“ NIJE PRIMER KANIBALIZMA: Ispravna terminologija i objašnjenje, ima veze i sa demencijom

PREMIJER LIGA: Fudbaleri Mančester Junajteda i Totenhem Hotspura na Old Trafordu

OVAJ NAPITAK PRŽI SALO SA STOMAKA: Pijte ovo svako jutro i očekujte ČUDO!

Dobro operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i nasecite na tanke kolutove. Đumbir i beli luk očistite, isecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso.

Stavite limun u šerpu zapremine 3 i više litara. U posebnoj šerpi, prokuhajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite beli luk, đumbir i med. Sve dobro izmešajte, pa dodajte u šerpu sa limunom. Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter