Izvor: Kurir
20.08.2024 u 16:12
0

POZNATI HUMUS RAJANA GOSLINGA: Napravite ga ovako za još ukusniji niskokalorični obrok

Ovo je tajna za savršen humus u koji se kune Rajan Gosling lično.

Kada pomislite na poznate kuvare, glumac Rajan Gosling verovatno je jedan od poslednjih na vašem spisku.

MESO, MLEKO I JAJA NAJČEŠĆE DOVODE DO TROVANJA U LETNJIM MESECIMA: Upozoravaju infektolozi

Ali u nedavnom intervjuu, Gosling i Emili Blant, njegova koleginica iz akcione komedije „The Fall Guy“, razgovarali su o svojim posebnim veštinama kada su daleko od kamera. Možda će vas iznenaditi što Gosling voli da provodi vreme u kuhinji. Tokom intervjua za IMDB, Blant je rekla: „Može da ispeče mafine kao niko drugi.“ Gosling je potvrdio ovu tvrdnju, rekavši da pravi neka ukusna pečena dobra i čak ima niz tehničkih veština, uključujući sposobnost da „izradi (savršenu) koricu testa za pitu“

Ali nije samo pravljenje dobre pite, veštine Goslinga navodno se šire i na druge stilove kuvarstva, a on je čak i su-vlasnik marokanskog restorana na Bevrli Hilsu.

Gosling je podelio savet kako napraviti najbolji humus. „Naučio sam da ako stavite led u humus dok stavljate u blender umesto vode, postaje mnogo kremastiji,“ kaže Gosling. „To je samo mala zabavna stvar, probajte led u svom humusu.“

Možda zvuči čudno, ali garantovano će učiniti vaš humus kremastijim dok pravite ovu srednjoistočnu poslasticu. Da biste ga učinili još kremastijim, možete oljuštiti leblebije i zameniti maslinovo ulje ta više tahinija.

Dodavanjem kockica leda u toplu smesu pomaže- stvarajući savršenu glatku i zgušnjenu konzistenciju koju mnogi teže da postignu.

Humus je savršena užina jer je zabavan i jednostavan za pripremu kod kuće. Bogat je vlaknima i biljnim proteinima zahvaljujući bazi od leblebija. Prinesite ga sa hrskavim povrćem za umakanje i učnite ovu niskokaloričnu užinu još savršenijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter