Izvor: happy bsc
23.05.2020 u 02:05
0

PROBAJTE NEŠTO DRUGAČIJE! Oslić u PALENTI!

  • 1 veći komad oslića
  • 3-4 kašike palente

  • 2 kašičice aleve paprike

  • po potrebi soli

  • nekoliko kašika ulja

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Uključiti rernu na 250C da se zagreva. Oslić očistiti, oguliti i iseći na komade. Ja sam jedan komad isekla na 4 dela, bio je baš veliki komad, pa su i komadi bili lepi, krupni.

Svaki komad dobeo usoliti morkom solju sa svih strana. Pomešati palentu o alevu papriku pa svaki komad uvaljati lepo sa svoh strana da se palenta lepo i obilno zalepi za ribu. Komade poređati u tepsiju sa pek papirom i preko svakog komada pokapati po malo ulja. Staviti u rerni pa posle 10-15 minuta smanjiti na 200C. U zavisnoati od rerne peći dok ne porumeni sa svih strana i ne dobije se lepa, čvrsta, krckava korica. Meso treba lepo da se odvaja od kosti, kada bude pečena. Ako je potrebno u toku pečenja okrenuti parčiće i pokapati sa još malo ulja, zaviano od šporeta ako ne peče ravnomerno.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter