Izvor: OBJEKTIV/ yourtango.com
11.03.2022 u 22:22
0

MUŠKARAC ĆE VAS OSTAVITI! Žene, ovim ga nesvesno TERATE od sebe

Ne treba da mu se prilagođavate, ali ni da tražite da se on prilagodi vama

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Da li je neko nekada otkrio recept za srećnu i savršenu vezu?

Nažalost, odgovor je ne, pa dok neko zaista ne otkrije neki magični napitak ili metodu, ljudi će lutati u potrazi za pravom ljubavlju, otpočinjati veze, raskidati, menjati partnere…

Ukoliko mislite da nemate sreće u ljubavi, trebalo bi da započnete analizu svog celokupnog ljubavnog života, kako biste utvrdili uzrok, a prvi predmet proučavanja treba da vam bude vaše ponašanje u prethodnim vezama.

Takođe, ako ste tek otpočeli vezu, sa novim partnerom koji je naizgled savršen, ne bi bilo loše da promislite o svojim prethodnim vezama i ustanovite zbog čega su vas ostavljali, kako ne biste ponavljali iste greške.

Iako važe za jači pol, muškarci su osetljiva bića. Povlače se kada se plaše ili kada se osećaju nepoželjnim i, baš kao i vi, lutaju u potrazi za srećom.

Sve vaše prethodne veze su se završile vašom krivicom, ako ste svom bivšem radili nešto od sledećeg, a kad vam se već dopada momak sqa kojim ste sada, zašto ne poradite na tome da ga zadržite?

1. Ne dozvoljavate mu da bude onakav kakav jeste

Apsolutni imperativ svakog srećnog i zdravog odnosa, jeste da partneri prihvate jedno drugo, baš onakvim kakvi jesu. Svako od nas, kroz život razvija posebne želje, navike i sklonosti, a najmanje što očekuje od partnera jednom kada ga pronađe, jeste da on te navike i poštuje.

Muškarci su posebno kruti što se toge tiče i nisu uvek radi da menjaju tradicionalno subotnje veče sa drugovima ili gledanje fudbala.

Žene, sa druge strane, jednom kad se zaljube, mnogo su sklonije tome da se same prilagođavaju partneru, pa samim tim nešto slično očekuju i od muškarca. To je velika greška i malo ko će pristati na neke velike kompromise.

Vi ste bili svesni sa kim ulazite u vezu i kakav je on zaista, stoga, ne bi bilo fer da se prvo predstavite kao idealna devojka koja voli iste stvari kao on, ili ih makar poštuje, a da naknadno tražite od njega da te navike promeni.

2. “Prilepljeni” ste za njega

Privrženost je neophodna u vezi, ali ona treba da se razvija vremenom. Ukoliko muškarac oseti da vaš odnos prebrzo napreduje, da vi potencirate an tome i da mu ne date priliku i vreme da vas upozna, to ga može oterati od vas.

Muškarci vole izazove i borbu za ono što im se dopada, pa im postajete manje zanimljivi ako previše radite na privlačenju njegove pažnje. Potrebno je da ga pustite da vas upozna i da mu dozvolite da se dokaže kao vredan partner.

Mnogo više će vas tada ceniti, jer su muškarci mnogo zahvalniji kada dobiju nagradu za trud, nego kada im se nešto da samo od sebe.

3. Zatvoreni ste

Ukoliko se svom muškarcu ne otvarate, odnosno, ako ne pokažete da u njega imate poverenja, on može s pravom da pomisli da vam se ne dopada toliko.

Važno je da se uvek oseća poželjnim, kao što i viželite da se osećate poželjno, a poverenje i iskreni razgovori o osećanjima, strahovima ili svakodnevici, mnogo će unaprediti ta osećanja.

4. Kritikujete ga

Neprestane kritike su možda i najčešća zamerka koju svaki muškarac ima ka ženi sa kojom se zabavlja ili sa kojom je u braku. Sasvim je u redu da iskažete svoje neslaganje, ali razmislite da li to radite na pravi način i oko zaista važnih stvari.

Ukoliko ga neprestano kritikujete zbog sitnica, on se može osećati napadnutim ili nedovoljnim, pa se može i povući.

5. Oseća se nepoželjnim u vašoj blizini

Kada ne pokazujete interesovanje za njega i pričate samo o sebi , to može učiniti da izgledate zaokupljeni sobom ili nezainteresovani za njega. Napravite neki balans i pokažite interesovanje za njegova osećanja, svakodnevicu ili želje.

6. Posesivni ste

U svakoj vezi je neophodno da oba partnera imaju vremena za sebe, svoje prijatelje i hobije. Zbog toga, ne smete da se osećate napuštenom, ako on odluči da izađe sa prijateljima umesto sa vama, jer je to sasvim u redu.

On ne treba da se oseća krivim kada izađe, jer će mu to stvoriti trajni osećaj nezadovoljstva, zbog čega će verovatno poželeti da pobegne od vas. Posesivnost ume da bude zastrašujuća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter