Izvor: kurir/24sata.hr
20.03.2022 u 18:36
0

Nije imala odnose sa mužem 3 godine: Evo zašto ne može podneti pomisao da ga poljubi

Trenutno se moj muž nije otuširao četiri dana. On je već prošao fazu u kojoj je bio prilično ljut na mene zbog toga. Ne znam šta da radim …

Više puta je pokušala da mu ukaže na važnost higijene. Čak mu je kupila i piling za vlasište i šampon za čišćenje jer mu kosa posebno ‘miriše’, ali on uporno odbija da ih koristi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uz sve to, on retko pere zube kako treba i kaže da mu ‘dah miriše na plak’. Pored toga, retko seče nokte kao i što retko pere ruke.

– Prošao je kroz fazu u kojoj je bio prilično ljut na mene jer nisam htela da mu se približim, zagrlim i poljubim. Čini se da je odustao, da više nije tako ljut i ne pokušava više da mi se približi. Jasno sam mu stavila do znanja poslednjih godina da ga ne želim blizu sebe – objasnila je supruga i dodala kako je ljuta što je on stalno ignoriše kada ga nagovara da vodi brigu o sebi i da to smatra nepoštovanjem.

Ona tvrdi da joj je muž nekada bio ‘vrlo fin čovek’, ali sada ozbiljno razmišlja o njihovom odnosu jer je problem postao veliki.

Shvatila je da on nije uvek bio ovakav i da je sve gore što su duže zajedno.

-Ne mogu podneti pomisao da budem blizu njega i da ga poljubim- iskrena je.

Mnogi su joj poručili da je njihov brak gotov.

– Nisam nimalo gadljiv, ali čitajući ovo mi je postalo mučno. Zašto si još uvek u braku s njim? Ja jednostavno ne bih mogao – glasio je jedan komentar.

– Apsolutno grozno. Neće se promeniti, zar ne? Mislim da vam je odnos mrtav- rekla je jedna osoba.

– Ako je tako, zvuči kao da mu jednostavno nije stalo da se potrudi. Nije ga briga kako se osećate – napisao je jedan komentator.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter