Izvor: OBJEKTIV, 24 SATA HR
07.03.2022 u 18:46
0

ZAPALJIVO! Koliko ljudi bi oprostilo PREVARU, i ko bolje predoseća preljubu, žene ili muškarci?

Kako biste vi reagovali?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sasvim logično, svaka priča o preljubi je bolna.

I lako je naknadno biti pametan i govoriti da je to “bilo samo pitanje vremena” ili “jasno se videlo šta se sprema”.

Naravno, razlozi su različiti ali retko i opravdani.

A verovatno još “zapaljivija” tema od prevare u vezi je… oproštaj.

I ovde se žestoko lome koplja – jedni kategorički tvrde da nikada ne bi oprostili preljubu, dok postoji i druga, malo tolerantnija strana koja bi pod određenim uslovima bila spremna za pomirenje.

Zato je zanimljivo pogledati šta kažu rezultati nekoliko istraživanja.

Čak 46 odsto žena bi bi bilo spremno da partneru daju drugu šansu nakon neverstva, dok taj procenat kod muškaraca iznosi 37 odsto.

Očekivano, otkrivanje preljubnika mnogo lakše funkcioniše kod dama, nego kod jačeg pola.

Naime, čak 85 odsto anketiranih žena je uspešno otkrilo preljubu, dok je intuciji mnogo slabije razvijena kod muškaraca – svega 50 odsto njih je bilo u pravu kada su posumnjali u svoju ženu ili devojku.

U stastici o ljubavnim vezama se može pronaći još zanimljivih podataka.

Na primer, žene se mahom goje u braku ili kada se nađu u fazi ozbiljne veze, dok muškarci najčešće nabacuju kilograme… posle razvoda.

Da ženin poziv na kafu očigledno nije bezazlen kao što to zvuči, pokazuje istraživanje u kojem je neverovatnih 68 odsto anketiranih muškaraca izjavilo da je to, u stvari, otvoren poziv na vođenje ljubavi.

A šta biste vi uradili da vas partner ili partnerka prevare?

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter