Izvor: Cosmopolitan.rs
23.05.2020 u 22:54
0

KONAČNO SE ZNA! Ovako je ADEL smršala 50 KILOGRAMA!

Pevačica Adel je početkom meseca šokirala milione pratilaca na društvenim mrežama samo jednom fotografijom! Naime, ona se za svoj rođendan pohvalila novim izgledom, a evidentno je bilo da je smršala čak 50 kilograma. U procesu mršavljenja je više od godinu dana, a njen lični trener je otkrio 3 tajne uz pomoć kojih je Adel smršala neverovatnih 50 kilograma.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Ishrana

Svi treneri kažu kako je zdrava ishrana najvažnija u procesu mršavljenja, pa tako i Pit Geracimo, Adelin lični trener. On kaže da se u radu sa klijentima uvek odlučuje za pravu, zdravu hranu, a ne za napitke i dodatke ishrani. Za Adel kaže da je probala dijetu Sirtfood koja podstiče gubitak kilograma biljnom ishranom kao što su kelj i heljda. Ove namirnice, poznate kao aktivatori sirtuina, suzbijaju apetit i aktiviraju „mršavi gen“. Sirtfood dijeta omogućuje da se jede tamna čokolada i pije crno vino.

Vežbe

Geracimo kaže da je najvažnije ubrzati rad srca i izaći iz zone komfora. Takođe, kaže da treba vežbati tako da vežba bude radost, a ne mučenje. ,,Besmisleno je prisiljavati nekoga“, kaže Pit. Adel je, kaže, vežbala sa njim tri puta nedeljno, a kombinovali su vežbe snage, boks i kardio treninge.

Kvalitetan san

Tajni trik Adelinog trenera je dobar san. To je zato što spavanje utiče na dva „hormona gladi“ – grelin i leptin. Grelin se oslobađa nakon što mozak signalizuje da je želudac prazan, dok se leptin oslobađa iz masnih ćelija kako bi suzbio glad – i mozak kaže da je želudac pun. Ali, kad telo ne dobije dovoljno sna, počinje da stvara više grelina i manje leptina – ostavljajući vas gladnima i povećava vam se apetit. Napokon, Pit kaže da je najvažnije ne žuriti sa procesom već pratiti rad i mogućnosti svog tela.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter