Izvor: CNN
14.05.2020 u 11:02
0

NOVO OTKRIĆE! LEKARI U PANICI! Pojavile se mistične post-korona posledice na bebama (FOTO)

Uznemiravajuće vesti stižu sa pedijatrija širom sveta. Prvo pravo upozorenje, potkrepljeno i fotografijama i detaljnom analizom, stiže iz Bostona.

– Roditelji, bolnice i klinike trebalo bi da očekuju da će uskoro početi da im se javljaju slučajevi obolelih beba sa mističnim posledicama koje je na njih ostavio Kovid-19 – saopštili su lekari iz Dečije bolnice u Bostonu.

NAJVAŽNIJE VESTI

SKANDALČINA! Na našem mrtvom dr Lazi hoće da zarade, sledi prijava! (FOTO)

NOVO OTKRIĆE! LEKARI U PANICI! Pojavile se mistične post-korona posledice na bebama (FOTO)

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO SA DVE REČI PRE PONOĆI: „Privremena odjava…“

KRVNIČKI! I NEBO PLAČE NAD NIKŠIĆEM Devojčica (16) htela da pomogne bratu pa ih policija brutalno pretukla (GALERIJA, VIDEO)

Dr Džefri Barns, specijalista intezivne nege u bostonskoj dečjoj bolnici, koji koordinira globalnom grupom lekara koji upoređuju beleške o stanju, navodi da se sumnja da 150 dece u Americi ima posledice post-virusnog sindroma.

– Većina dece je iz Njujorka. Ali ovakvih otkrića ima i u klinikama u najmanje 17 država i Vashingtonu DC – navodi se u istraživanju američkog CNN-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter