Izvor: Alo.rs
09.12.2020 u 16:48
0

OTKRIĆE KOJE LEDI KRV U ŽILAMA: Plastika postaje deo nas

Istraživači dve italijanske bolnice i univerziteta otkrili su po prvi put mikro plastiku u ljudskoj placenti.

To su istraživači rimske Fatabenefrateli bolnice i univerziteta Politeknika marče iz Ankone objavili u Međunarodnom magazinu o zaštiti životne sredine, navodeći da je sa prisustvom plastike u telu, poremećen imunološki sistem, prenosi Ansa.

– To je kao da nosite kiborg bebu – više se ne sastoji samo od ljudskih ćelija, već od mešavine biološkog i neorganskog entiteta – rekao je vođa istraživanja Antonio Raguza sa akušerko-ginekološkog odeljenja, dodajući da su majke bile u šoku kada su saznale za to.

OVO MORATE ZNATI

OBJAVLJENA FORBSOVA LISTA Ovo su najmoćnije žene na svetu

ZMIJE ZAUSTAVILE TESLU Stala gradnja megafabrike kod Berlina

ZAVIRITE U BAJKOVITI FRANCUSKI GRADIĆ Pogledajte neverovatnu prazničnu atmosferu u Kolmaru (GALERIJA)

EKOLOŠKA KATASTROFA: Amazon za 18 godina izgubio površinu Španije

Inače, bolnica Fatabenefrateli je jedna od vodećih u Rimu specijalizovana za pedijatriju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter