Izvor: happyBSC
09.12.2020 u 11:33
0

BRITANAC (91) POSLE VAKCINISANJA: Nema smisla da sada umrem, kad sam ovoliko poživeo (VIDEO)

Martin Kenjon (91) iz Velike Britanije nasmEjao je svet izjavom posle vakcinisanja protiv koronavirusa. On je izjavio da nema smisla sada da umire, kad je već toliko dugo živeo.

NAJVAŽNIJE DANAS

UDES KOD VELIKE PLANE: Poginula jedna osoba

PREVRNUO SE KAMION KOD SREMSKE MITROVICE: Ima povređenih

DANAS SE SLAVI SVETI ALIMPIJE: Ova stvar se nikako ne radi

– Pozvao sam bolnicu i pitao šta to rade, tu vakcinaciju. Oni su mi nakon toga postavljali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12.30 sati. Naravno da nigde nisam mogao da nađem prokleti parking pa sam zakasnio. Sveedno sam sada ovde, bio sam unutra i uredno su me stavili na listu – objasnio je.

Kazao je kako ga vakcinisanje nije bolelo.

– Otišao sam i poprilično loše ručao, a onda sam se vratio i lekari su bili spremni za mene. I ne, uopšte nije bolelo, nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno – dodao je.

Penzioner je na kraju otkrio i šta ga je motivisalo da među prvima primi dugoočekivanu vakcinu protiv koronavirusa.

SAZNAJTE JOŠ

JEZIVO SVEDOČENJE I VAPAJ OCA: Sekta će mi UBITI decu zbog bivše SUPRUGE i njene porodice koji su ČLANOVI!

PAKAO NEPREDVIDIVE KORONE: Devojka (22) pre virusa bila zdrava i prava, sada se bori za život u Batajnici

NASTRADALI DEČAK BIO OMILJEN U ZGRADI: Tuga u naselju Braće Jerković

– Ne nameravam da se zarazim virusom jer imam unuke i nameravam dugo da živim kako bih mogao da budem u njihovim životima. Nema smisla da sada umrem, kada sam već ovoliko poživeo – zaključio je Kenjon.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter