Izvor: Tanjug
21.10.2020 u 15:29
0

RUSI TVRDE: Naša nova vakcina protiv korone bezbedna za sve!

Vakcina protiv korona virusa koju je razvio sibirski centar „Vektor“ bezbedna je za različite osetljive grupe i svi dobrovoljci su razvili imunološki odgovor, izjavio je danas generalni direktor centra Rinat Maksjutov.

OVO MORATE ZNATI:

PREDSEDNIK VUČIĆ OBAVIO BITAN RAZGOVOR SA MEDVEDEVIM (FOTO)

VUČEVIĆ IZRIČIT: Sastavljanje Vlade nije igra brojki i slova

MINISTAR MALI NAJAVIO VELIKO POVEĆANJE MINIMALCA OD PRVOG JANUARA

– Vakcina je potpuno bezbedna i za zdrave dobrovoljce i za ljude sa hroničnim oboljenjima, alergijama i starije osobe – rekao je on na 17. godišnjem sastanku debatnog kluba „Valdaj“

Maksjutov je primetio da bi ispitivanja trebalo da imaju vakcinu sa visokom imunogenosti.

PREMIJERKA U FOTELJI KOD MARIĆA:

EKSKLUZIVNO! RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

EKSKLUZIVNO! ANA BRNABIĆ ISKRENA! Želim Selakovića, Dačić je dobio pravu funkciju

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Ove vesti će obradovati sve penzionere

– Potvrdili smo da je peptidna vakcina pokazala i visok sigurnosni profil i visoku imunogenost u sprovedenim kliničkim ispitivanjima koja su obuhvatila 100 dobrovoljaca, jer su svi dobrovoljci koji su vakcinisani imali imunološki odgovor – istakao je direktor centra.

SVE O KORONI:

NOVA GODINA BEZ SLAVLJA: Najjači udar trećeg talasa u novembru i decembru

OPREZ! Približavamo se PIKU TREĆEG TALASA: Ovo su ČETIRI faktora koja UBRZAVAJU VIRUS

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO NAKON PONOĆI: Evo šta je rekao

Državni istraživački centar za virusologiju i biotehnologiju „Vektor“ dobio je dozvolu od ruskog Ministarstva zdravlja za održavanje kliničkih ispitivanja za svoju vakcinu nazvanu EpiVakKorona koja uključuje dobrovoljce.

Ova faza ispitivanja završena 30. septembra, a vakcina je registrovana sredinom oktobra. Ovo je druga vakcina protiv korona virusa koju su razvili ruski naučnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter