Izvor: HappyBSC
17.12.2020 u 00:12
0

UKLONITE PAPILOME NA PRIRODAN NAČIN: Ova biljka POMAŽE za tren!

Papilomi se često nalaze na vratu, ispod pazuha i imaju tedenciju da rastu. Zašto nastaju papilomi? Postoji način da se ove boljke rešite u kućnim uslovima – pelin.

OVO MORATE ZNATI

NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Ublažavanje mera, i rad lokala?

SUTRA SE PRAZNUJE VARINDAN: Brojni običaji i verovanja se vezuju za ovaj dan

HAPŠENJE U POŽAREVCU: Muškarac (55) ranio partnerku jer je smatrao da mu je PRENELA KORONU

Papiloma je uobičajan naziv koji kombinuje sve dobroćudne tumorske formacije na koži. Papilomi se mogu javiti na sluzokoži nosa, paranazelnih sinusa, bešike i td. Papilomi kao takvi ne izazivaju mnogo brige kod njegovog vlasnika. Ako rastu na vidljivim delovima tela, to postaje ne samo medicinsko, već i kozmetičko pitanje.

Kako i zašto dolazi do razvijanja papiloma?

Obično se papilomo javljaju na vratu, a zatim se premeštaju do pazuha, jer je to bubrežna struktura. Papilomi najčešće rastu na ovaj način. Sledeća faza je da se papilomi kreću u pravcu štitne žlezde.

Kako izlečiti papilome na vratu?

Pelin deluje veoma dobro protiv virusa papiloma. Pre pojave antibiotika, ljudi su mnoge bolesti lečili pelinom.

Pelin se konzumira u suvom obliku, pravi se čaj ili lek koji se uzima oralno.

Tinktura od pelina

Pelin u ovoj tinkturi ima efekat čišćenja kože i tela. Tinktura pelina pomaže da se rešite patogenih i inhibiranih virusnih infekcija.  Da biste postigli nestajanje papiloma, poželjno je uzimati ovu tinkturu najmanje 2 nedelje. Nakon toga  se pravi pauza. Tinktura pelina se uzima u par kapi 6 puta dnevno.

Pelin i ulje

1 kašika samlevenog semena pelina, pomeša se sa 1 čašom biljnog ulja. Sastav se ostavi na tamnom mestu 2 dana. Tinktura se pije po 2 kapi 3 puta dnevno, pre obroka. Ovo pijte tokom 1,5 meseci.

Papilomi koji se nalaze u području štitne žlezde nose informaciju da je krvotok u ovom sektoru poremećen, te da postoji izražena patologija štitne žlijezde. Tada možete da izvršite jednostavan test: nagnite glavu u stranu i kažiprst stavite u sredini brazde vrata. Pritisnite to područje, ako je bolno to vam govori da je rad štitne žlezde poremećen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter