Izvor: agencije
11.05.2020 u 10:12
0

VAKCINOM UDARAJU NA DECU! Žestoke kazne ako se ne vakcinišete protiv korone!

Rat oko vankcinacije se razbuktao! Protivnici i zagovornici vakcinacije koja je aktuelna protiv korona virusa žestoko su ukrstili koplja na društvenim mrežama.

OVO MORATE ZNATI O VAKCINACIJI

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

SULUDA IDEJA NAD ČOVEČANSTVOM Bil Gejts i gazda „Amazona“ povukli novi potez za vakcine! (VIDEO)

DOKLE?! LUDILO BILA GEJTSA SE NASTAVLJA: Preporučio proizvodnju 700 milijardi vakcina!

– Vakcinacija je ustvari čipovanje! Hoće da budemo robovi Bila Gejtsa i ostalih svetskih moćnika. Nećemo da nam ubacuju čipove… – glasi jedan od komentara na Tviteru.

S druge strane, pristalice „Za vakcinu“ nemaju dilemu.

– To je najbolja stvar koja će se dogoditi čovečanstvu! Vakcinišimo se, jre drugačije ne može – poručuju sa druge strane „bojnog polja“.

A u pravom (ne virtuelanom) životu, struka je ovih dana rekla svoje – vakcinacije će biti obavezne u protivinom će slediti oštre kazne protiv onih koji odbiju da vakcinišu decu.

OVO MORATE PROČITATI

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ OTKRIVA KAD ĆE AVIONI PONOVO LETETI: Evo koje procedure ćete morati da ispoštujete

ISPLATA JEDNOKRATNE POMOĆI DO PRVOG JUNA: Evo kako da uzmete 100 evra

U SRBIJU SA NEGATIVNIM TESTOM NA KORONU ILI SAMOIZOLACIJA: Strani državljani sa posebnom dozvolom

GRAĐANI PODGORICE SINOĆ BRANILI SVETINJE! Šetnja „Tišina slobode“! (GALERIJA, VIDEO)

LETNJE VREME A ONDA TEMPERATURNI ŠOK: Evo šta nas očekuje narednih dana

Na društvenim mrežama ovih dana vodi se žestoka rasprava oko vakcinacije dece. Struka i države širom Evropske unije su rekli svoje, vakcinacije će biti obavezna, a ukoliko odbijete da vakcinišete dete prvo idu novčane kazne, a kasnije i mera oduzimanja dece. Centri za socijalni rad se već uveliko spremaju da krenu sa primenom najtežih mera prema roditeljima koji se budu oglušili o obaveznoj vakcinaciji. 

  • Nemci su doneli Zakon o obavezi vakcinacije i ukoliko roditelji ne budu ispunjavali obavezu vakcinisanja moraće prvo da plate kaznu i do 2.500 evra…

Kao prva kaznena mera ipak će ići samo novčana kazna i naredba suda da se izvrši vakcinacija, ako se roditelji ogluše i ne ispoštuju ni naredbu suda, sledi još veća novčana kazna i nova naredba. Ukoliko se roditelji i po drugi put ogluše o naredbu suda , sud tada naređuje centru za socijalni rad da vam oduzmu decu, a vama mogu odrediti i nekoliko meseci zatvora, ako niste platili predhodne kazne. 

Kada centar za socijalni rad oduzme decu od vas, oni ih vakcinišu, a nakon toga ih raspoređuju u hraniteljske porodice ili domove za nezbrinutu decu. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter