Izvor: Telegraf
01.11.2021 u 20:55
0

EVO ČIME SE HRANI JELENA ĐOKOVIĆ! Ova namirnica jača imunitet!

Ishrana porodiće Đoković česta je tema, a u žižu interesovanja Novak je došao kada je iz ishrane izbacio meso, što mu je pomoglo da očuva zdravlje i fizičku formu.

Baš kao i Novak i Jelena je korikovala svoju ishranu, a na tu temu je nekoliko puta govorila. Njena ishrana se bazira na žitaricama, a najčešće koristi kinou.

PROČITAJTE JOŠ:ZOVU GA „PIĆE ZA BOGOVE“:Jači je od infuzije A, B1, B2 i C, jača otpornost organizma, odlaže starenje

Kinou mogi korste kao zamenu za meso, obiluje vitaminima i mineralima i vrlo je hranjiva. Ona sadrži mnogo više proteina, vitamina B, dijetalnih vlakana i minerala nego mnoge druge žitarice.

Ako je jedete uz neo varivo gotovo da nećete primetiti razliku između ove žitarice i mesa.

Takođe, kinoa ne sadrži gluten i veoma je laka za varenje.

Kinoa pomaže kod varenja, a samim tim i mršavljenja, izbacuje nataložene toksine, ali i povoljno utiče na imuni sistem.

Narodna medicina kinou još koristi i za lečenje kožnih bolesti, reume, a zbog visokog sadržaja kalijuma ona blagotvorno utiče na kardiovaskularni sistem.

Pogledajte kako izgleda Jelena Đoković: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter