Izvor: Novosti
04.10.2021 u 19:55
0

Kilogrami NESTAJU ako se pridržavate JEDNOG pravila

Zvuči nemoguće, ali je istinito – postoji dijeta u kojoj ne morate da se odričete omiljene hrane, ali morate da ispoštujete jedno pravilo.

Ova dijeta poznata je pod imenom „5:2“, i zbog nje skidanje kilograma više neće biti toliko naporno jer nije rigorozna kao ostale poznate dijete.

PROČITAJTE JOŠ: PROMENITE JELOVNIK: Ako bolujete od anemije, OVIH 10 namirnica treba da uvrstite u svoju ishranu

Potrebno je ispoštovati samo jedno pravilo, a to pravilo krije se u samom nazivu ove dijete.

Možete izabrati bilo koja dva dana u nedelji, tokom kojih ćete smanjiti unos kalorija na 500.

Ova dijeta je delotvorna ako želite da se rešite par kilograma, a dobra je i zbog smanjenja holesterola, kao i šećera. Takođe, tokom trajanja ove dijete potrebno je da unosite dva litra vode dnevno.

PROČITAJTE JOŠ: FENOMENALAN ČIZKEJK: Da zasladite dan!

Oni koji su isprobali ovu dijetu, tvrde da im je mnogo lakše pošlo za rukom da skinu par kilograma, nego uz druge dijete. 

Ipak, nije preporučljivo da se dugoročno pridržavate ove dijete. Nakon nekoliko nedelja treba napraviti pauzu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter