Izvor: Alo
31.05.2024 u 11:40
0

NA DURMITORU SMO SAZNALI DA SAM TRUDNA! Potpisala ugovor za stan i promenila ime

Njena majka je priznala da je na početku mislila da je Srbija zapravo Sirija, što ju je plašilo

Australijanka Liz, poreklom iz Vijetnama, pre oko četiri godine osvojila je simpatije Srba kada je došla u našu zemlju kao turista. Zaljubila se u Beograd i odlučila da se preseli ovde, želeći pritom da nauči srpski jezik. Nedavno je na svom YouTube kanalu objavila video u kojem je podelila novosti – sada se zove Elizabet Hong Tošev, trudna je i dobila je srpski pasoš.

„Zvanično je moje ime sada Elizabet Hong Tošev. Mi smo saznali na planini Durmitor da sam trudna. Juče sam potpisala ugovor za stan,“ započela je priču Liz u videu koji je nazvala: „Postala sam majka, žena i Srpkinja.“

Za doček Nove godine, njen suprug Žarko i ona su otišli na Durmitor da bi proveli zimu na planini, koju oboje obožavaju. Upravo tamo su saznali da je Liz trudna, a sada je u šestom mesecu trudnoće. Nedugo nakon saznanja, Lizina majka je prvi put posetila Srbiju.

Njena majka je priznala da je na početku mislila da je Srbija zapravo Sirija, što ju je plašilo. Morala je da pretražuje informacije o Srbiji i otkrila je da je nekada bila deo Jugoslavije.

„Za Jugoslaviju sam čula dok sam bila u Vijetnamu jer je tada bila prijatelj Vijetnama. Promenila sam mišljenje o Srbiji. Jedan moj prijatelj ima kolegu Srbina koji je veoma odgovoran i dobro brine o svojoj porodici, ne juri žene. Vidim da je Srbija normalna zemlja, a u svakoj zemlji ima dobrih i loših ljudi. Ljudi širom sveta moraju da vide da Srbija nije onakva kakvom je mediji prikazuju,“ kazala je Lizina majka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter