Izvor: informer
20.08.2021 u 19:55
0

VOĆNA TORTA SA KEKSOM: Ukoliko vam se jede slatko nećete pogrešiti!

Ukoliko vam se jede slatko, onda je voćni kolač idealno rešenje za vas. Toplo vreme zahteva od nas da jedemo laganiju hranu, tako da sa voćnom tortom nećete pogrešiti.

Sastojci:

300 g keksa 
200 ml mleka 
5 banana 
500 ml kisele pavlake 
100 g šećera u prahu 
10 ml ekstrakta vanile 

Za dekoraciju:

VAŽNO:

PETAR PETKOVIĆ direktor Kancelarije za KiM sastao se danas sa čelnicima Srpske liste

VELIKI POŽAR KOD VALJEVA: Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru!

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ ZA „TELEMASTER“: Grad Beograd obezbedio je 67.500 besplatnih tableta deci od trećeg do šestog razreda, i na taj način radimo na osavremenjivanju nastave!

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Nadam se da će se ljudi u budućnosti više naseljavati u ovaj deo grada!

2 kivija 

2 pomorandže 
2 banane 
20 ml želatina 

Priprema:

Keks umočite u mleko i ređajte u tepsiju, a u kiselo mleko dodajte šećer u prahu i vanilu, pa umutite. Premažite tanak sloj fila preko keksa, pa poređajte banane isečene na kolutove. Zatim još jedan red keksa umočenog u mleko, pa tanak sloj fila, pa banane i ponavljajte dok ne utrošite materijal. Poslednji sloj treba da bude fil, a preko poređajte isečeno voće kao dekoraciju. Istopite želatin u vodi i premažite gornji sloj voća. Ohladite u frižideru sat vremena, pa služite. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter