Izvor: HAPPYBSC
27.07.2020 u 10:25
0

PRAVA ISTINA O PAROVIMA: Snimio i POKAZAO apsolutno SVE! (VIDEO)

Mladi influenser Zoran Jovanović izašao je iz „Parova“ nedavno, ali još uvek je u žiži interesovanja javnosti.

GUŠILA SE U SUZAMA ZBOG VLADILOVOG IZLASKA: Poslala JASNU PORUKU njegovom SINU! (FOTO)

Mladić je kroz rijaliti pokazao sportski duh, iskrenost i nešto drugačije, a u pitanju su čiste emocije koje gaji prema Ivaniji Bajić.

ISTA SUDBINA! KADRIĆ SE OGLASIO NAKON SVEGA: Bio favorit, njegovo vreme je PROŠLO?! (FOTO)

Imao je intrigantan odnos sa rođenim bratom Željkom Jovanovićem, pa su njih dvojica često ulazila u sukobe koji su eskalirali verbalnim okršajima.

Zoran ističe da mu je čudno to što je van rijalitija, jer je navikao na kamere, ali odlučio je svim fanovima a posebno obožavateljkama da se oduži na jedan interesantan način.

„MI SMO U VEZI BEZ OBAVEZA, VIĐAMO SE KAD NAM ZAFALI ONO“ Ferari o NAJVEĆOJ AFERI, konačno PRIZNALA SVE! (VIDEO)

On je počeo da snima nove snimke za svoj Jutjub kanal, pa je pokazao svoje reakcije na klipove u vili u kojima je on glavni akter.

– Prava istina o meni u rijalitiju, gledajte me, sad ću komentarisati snimke iz vile. Počinjemo. Volim Vas sve – počeo je Zoran svoje izlaganje.

U nastavku možete videti kako je reagovao kada je video sebe u raznoraznim situacijama u „Parovima“:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter