Izvor:
10.09.2016 u 15:50
0

MOŽDA STE MISLILI DA JE DRUGAČIJE: Evo koje mobilne telefone koriste naši političari!

foto:arhiva

Pored ogromnih plata koje primaju naši političari, skroz je logično da očekujemo da apsolutno prate trendove. Da li je baš tako?

Danas je nemoguće zamisliti život bez mobilnih telefona, interneta i svih mogućih aplikacija. Dok smo u autobusu, na stanici, pa čak i kafiću s prijateljima, svi neprestano gledamo u ekrane, kuckmo poruke, proveravamo društvene mreže…

Pametni telefoni su "must have" današnjice. Ako nemate "mašinu" od mobilnog – demode ste.

A šta je s političarima? Da li i oni prate trendove ili su odani starim dobrim dugmićima?

foto:arhiva

Nedavno je premijer Vučić izjavio da mu nije jasno zbog čega pojedini ministri imaju po 2-3 mobilna telefona, jer je njemu i taj jedan što ima previše.

Da se razumemo, premijer se ne bahati skupim aparatima, već koristi star model marke Samsung S5360, što je i pokazao u više navrata.

U tom duhu, pozvali smo neke od nosilaca političkih funkcija u Srbiji da saznamo kakvim aparatima se koriste i da li prate modu. Budimo realni, pored ogromnih plata koje primaju naši političari, skroz je logično da očekujemo da apsolutno prate trendove i imaju najsavremenije modele.

A da li je tako? Pa da počnemo…

Lider radikla kaže da ima najsavremeniji model Samsunga, ali koji je u pitanju nije bio siguran.

– Ne bih to nazvao praćenjem trendova, ali imam najsavremeniji model jer mi je potreban. Pametni telefoni su jako korisni u svakoj prilici. Ja sam stalno na Tviteru i društvenim mrežama, pa mi je telefon s internetom veoma koristan – objašnjava Šešelj za Espreso.

Takođe je dodao da se uopšte ne suzdržava od korišćenja skupih pametnih telefona, jer je uz pomoć njih stalno u toku.

Izvor:Espreso.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter