Izvor:
25.12.2016 u 01:48
0

Nikada je neće zaboraviti: Tramp DUBOKO POTRESEN zbog smrti baka Milke iz Grocke! (FOTO)

Novog šefa Amerike potresla je informacija da je Milka Milisavljević, koja je čuvala njegove sinove, umrla u 85. godini.

Američki predsednik Donald Tramp duboko je potresen zbog smrti Milke Milisavljević (85), koja je krajem sedamdesetih, osam godina bila dadilja njegovoj deci Donaldu Džunioru i Eriku.

– Porodica Tramp danas žali zbog smrti Milke Milisavljević, Srpkinje koja je bila dadilja Trampovoj deci – navodi američki portal Conservativefighters.com.

Da su Donald Tramp i njegovi sinovi u žalosti, nije iznenadilo njenog unuka Aleksandra Petrovića.

– Uopšte me ne iznenađuje što Trampovi žale za mojom nanom. Znam da su je voleli, da su je izuzetno poštovali i cenili. Zaista je čast što je se mnogi sećaju sa lepim emocijama pa čak i američki predsednik – ističe Aleksandar.

– Gledao me je skoro kao člana porodice, zbog čega sam se osećala kao kod svoje kuće. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. Mnogo sam volela njegovu decu, kao i oni mene – pričala je ona. Duboko je verovala da će on pomoći Srbiji jer "mnogo voli našu zemlju – pa je zato, kako je kazala, skakala od sreće kad je on odneo pobedu na izborima.

Milkina smrt rastužila je i pevačicu Lepu Lukić, koja je Milku ugostila na svom nedavnom koncertu u Beogradu.

Srbijadanas
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter