Izvor:
31.01.2017 u 02:52
0

Oglasila se se Dalilina mama: Evo šta je rekla o Mlađinom postupku kojim je razočarao njenu ćerku!

U emisiji "Upoznajte parove" večeras je usledelo veliko iznenađenje za Dalilu Mujić. Naime, telefonskim putem se uključula njena majka i vidno iznenadila sve u studiju.

Majka lepe učesnice komenatarisala je sve Daliline ljubavi u kući, ko su joj pravi prijatelji i mnoge stvari koje su obeležile proteklu sedmicu.

Naime, poznato je da Mujićeva gaji emocije prema Mlađanu koji je napustio šou, ali on nije želio da se javi na njen poziv, na to je njena majka rekla:

– Ja kao majka Dalilina mogu da kažem da može da pozdravi Mlađu, ali ništa više do toga, a šro se tiče Dada i Dalile ja mislim da sa Dadine strane tu ima ljubavi – prokomentarasila je Dalilina majka njene ljubavi u kući.

– Najbolji prijatelj joj je Tijana, a onda Subotićka i Teodora. Vesnu bih isključila, poručila bih joj da ona zna da koga dalila ima napolju – dodala je Emina Mujić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter