Izvor: Tanjug
17.07.2021 u 16:19
0

LIMITIRANO KRETANJE NA MIKONOSU! Zabranjena muzika u barovima i restoranima

Kretanje od jedan sat posle ponoći do 6 ujutru biti dozvoljeno samo onima koji idu na ili se vraćaju sa posla

VAŽNO:

Ekskluzivno u „Dobro jutro Srbijo“: Iznet jasan dokaz da Ognjen nije kriv! SNIMAK GOVORI SVE! (VIDEO)

STAROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Bojim se da su poruke iz Atine negativne!“

ZLOSTAVLJAO ĆERKU ČETIRI GODINE: Majka bila na poslu, otac se iživljavao!

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“! VLASNICA DOMA ZA STARA LICA „HOLIDAY HOUSE“ iznela svoju stranu priče! „NIJE BILO MUČENJA I VEZIVANJA!“

Grčka je danas zabranila muziku u restoranima i barovima i ograničila kretanje na popularnom ostrvu Mikonos nakon porasta broja zaraženih korona virusom na tom području.

Nakon „zabrinjavajuće“ lokalne epidemije, ministarstvo civilne zaštite saopštilo je da zabranjuje muziku na ostrvu i da će kretanje od jedan sat posle ponoći do 6 ujutru biti dozvoljeno samo onima koji idu na ili se vraćaju sa posla, ili iz zdravstvenih razloga, javio je Rojters.

Ove restrikcije biće na snazi do 26. jula.

Mikonos, poznat kao ostrvo za zabave super bogatih, jedna je od najpopularnijih grčkih destinacija i privlači više od milion posetilaca svake godine, među njima holivudske zvezde, modele i svetski poznate sportiste, navodi agencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter