Izvor: Tanjug
20.07.2021 u 08:09
0

DEMOKRATSKI FRONT: Krivokapić i Bečić grčevito BRANE SVOJE FOTELJE

 Demokratski front saopštio je posle trećeg sastanka predstavnika parlamentarne većine tokom kojeg nije postignut napredak u prevazilaženju političke krize, da premijer Zdravko Krivokapić i predsednik Skupštine Aleksa Bečić preuzimaju odgovornost za sve što će se ubuduće dešavati.

VAŽNO

VUČIĆ U BRISELU: Mi smo se potpuno saglasili sa predlogom EU u tri tačke, PRIŠTINA SVE ODBILA – ZABRINUT SAM! (VIDEO)

PODIGNUTE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV INVESTITORA URUŠENE ZGRADE NA VRAČARU: O sudbini stanara se upravo odlučuje sa čelnicima grada

EVO KO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DEČAKA NA KARABURMI: Lazar udario mališane na pešačkom, pa POBEGAO

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Oluja u narednih sat vremena!


“Na sastanku predstavnika parlamentarne većine nije došlo do dogovora o razrešenju parlamentarne i krize u Vladi zbog isključivosti Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića“, navode iz DF.

Dodaje se da DF ostaje pri nepromenjenom stavu da je izbor nove vlade i novog premijera model za razrešenje aktuelne krize, preneo je CdM.

“Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić, ostavši u ubedljivoj manjini, grčevito braneći svoje fotelje i lične interese, i ne prihvatajući pravila demokratije i ponuđeni kompromis, preuzimaju odgovornost za sve što će se u budućnosti dalje dešavati”, zaključuju u DF-u.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter