Izvor:
01.08.2017 u 02:35
0

SELI STE NA NEČIJU ŽVAKU? Ne paničite, postoji način da je odmah uklonite sa odeće!

Retko šta ume da iznervira kao žvaka na odeći. Kada se zalepi na odeći, iznervira i one najsmirenije, imune na ljutnju. Kako i ne bi? Osim što može da vam uništi odeću, sprečava vas da bilo kuda krenete, jere gde ćete sa žvakom na garderobi? Takva jedna iritantna situacija zadesila je našu koleginicu na putu na posla, u prevozu, kada je sela na tuđu, zaboravljenu žvaku, a problem je rešila za tren. Doslovno.

Bila je sigurna da je njena bela suknja uništena i već je bila spremna da celog dana prikriva mrlju na odeći, a onda je sasvim slučajno iz torbe izvadila… vlažnu maramicu.

Uradila je to jer joj je to rešenje bilo i jedina opcija u tim trenucima. Bukvalno je "obrisala" žvaku sa suknje. Ni najmanja mrlja nije ostala na garderobi.

Nije mogla da veruje, ali desilo, sa savršeno belom, čisotm suknjom, bez traga žvake na njoj došla na posao. I podelila savet sa nama.

A već je bila spremna da isproba broje druge cake i trikove…

Jedna od njih je i ova

Ako vam se žvaka zalepi na odeći, a imate vremena da je odstranite, uradite sledeće: ulepljeni komad garderobe dobro ohladite u frižideru ili zamrzivaču. Posle toga ćete je lako ukloniti.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/CosmoIndia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter