Izvor:
11.08.2017 u 15:05
0

OVAJ ČOVEK JE FENOMEN: On jede struju kad je gladan! (VIDEO)

Nareš Kumar (42) iz Indije tvrdi da ima jedinstven dar. On tvrdi da crpi snagu iz struje i da ga to "hrani" pa ne treba da jede ništa drugo.

Kaže da je taj dar otkrio sasvim slučajno. Bio je na poslu i taknuo je žicu pod naponom, ali mu nije ništa bilo. Odlučio je da će bolje istražiti svoje supermoći. Nareš je onda zgrabio još nekoliko žica pod naponom i shvatio da struju može da koristi kao hranu.

Ako sam gladan i ako u kući nema hrane, imam žice i one me zasite na pola sata. Struju jedem kao hranu – rekao je Kumar koji tvrdi da može da dira bilo koji električni uređaj poput televizora, mašine za veš, frižidera i da mu ne bude ništa.

– Mislim da je 80 posto mog tela struja – kaže Nareš i dodaje kako je njegova kuća puna žica pa može jesti struju kada god poželi

Alo.rs

Foto/printscreen/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter