Izvor: Alo
24.07.2021 u 08:35
0

SRPSKI VESLAČI se plasirali u polufinale Olimpijskih igara

Martin Mačković i Miloš Vasić će pokušati da se domognu i finala.Srpski veslači Martin Mačković i Miloš Vasić plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara koje je na programu u utorak! Naš dvojac bez kormilara je veslao u prvoj kvalifikacionoj grupi, a posle nešto slabijeg starta uspeli su da završe kao treći, iza Rumunije i Holandije, sa vremenom 6.43.18!

PROČITAJTE JOŠ:

DETALJI HAPŠENJA MANIJAKA SA KARABURME: Vozač koji je pokosio decu biće sproveden u pritvor!

DA LI ISTI SCENARIO ČEKA I SRBIJU? Panika kod suseda – pooštravaju kovid mere!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV! (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

Australija, Italija i Novi Zeland su obezbedili polufinale iz druge kvalifikacione grupe, dok su iz treće to uspeli  Hrvatska, Danska i Kanada. Za Hrvate su vozila legendarna braća Sinković, Martin i Valent, koji su od svih ekipa imali najbolje vreme – 6.32.41.

 repesaž idu Španija, Južna Afrika, Belorusija i Francuska koji će tražiti dodatno mesto u polufinalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter