Izvor: Tanjug
26.07.2021 u 12:03
0

LEPOTE SRBIJE: Na jednoj od najlepših planina u našoj zemlji, na Zlataru, počinje „Zlatar fest“

Turistička organizacija „Zlatar“ i opština Nova Varoš organizuju 8. „Zlatar fest“, koji će biti održan od 29. jula do 1. avgusta na jednoj od najlepših i najposećenijih planina u Srbiji.

VAŽNO:

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kakva god kazna da bude za „bahatog“ vozača – ona nikada neće vratiti malog Stefana!

VUČIĆ o kandidaturi za predsednika Srbije: POBEDIĆE NORMALNA I PRISTOJNA SRBIJA

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: OVAKVA JE ATMOSFERA U TOKIJU, naši sportisti su spremni za NOVE POBEDE NA OI

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Vraćaju se PAKLENE VRUĆINE, ali nas večeras čeka i NAGLA PROMENA!

„I ovoga puta pripremili smo sadržajan kulturno zabavni program za sve generacije posetilaca. Imaćemo sportska nadmetanja u organizaciji Sportskog saveza Nove Varoši, etno sajam, zlatarsku regatu, dok su večeri rezervisane za koncerte. Na dan otvaranja nastupiće Snežana Ðurišić, 30. jula je koncert Milice Pavlović, a 31. jula koncert Sergeja Ćetkovića“, direktor TO ,,Zlatar“ Branko Pucarević.

Pucarević je istakao da očekuju do 40.000 posetilaca na Zlatar festu, ali i da je Zlatar ove sezone posetilo 30 posto manje turista nego godinu dana pre pandemije korone.

„Korona je uzela danak, pa je i ove godine smanjena poseta za 30 posto. Ipak, poslednja dva meseca je nešto bolja situacija, a tome su doprineli i vaučeri za odmor u Srbiji. Kao i prethodnih godina kampovi su puni sportista koji dolaze na letnje pripreme, a na planini su pretežno domaći gosti, dok su inostrani turisti samo u prolazu“, rekao je Pucarević.

Svakog dana trajanja manifestacije biće otvoren sajam ,,Zlatne ruke Zlatara“, gde će posetioci biti u prilici da degustiraju autentične zlatarske proizvode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter