Izvor: tanjug
26.07.2021 u 15:56
0

ČETVRTI DAN OLIMPIJSKIH IGRA! Glavni adut za medalju Milica Mandić u tekvondou!

Četvrtog dana Olimpijskih igara u Tokiju Srbiju će imati predstavnike u šest sportova, a glavni adut za medalju je Milica Mandić u tekvondou.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

Zlatna šampionka iz Londona počinje borbe od 6.30 po srpskom vremenu.

Prvi na borilišta izlaze strelci – Damir Mikec i Zorana Arunović u miksu vazdusanim pištoljem (2.00), a posle njih Andrea Arsović i Milenko Sebić, odnosno Sanja Vukašinović i Milutin Stefanović u miksu vazdušnom puškom (6.00).

Džudistkinja Anja Obradović startuje od 4.00, a teniser Miomir Kecmanović oko 13 sati igra meč drugog kola protiv Francuza Iga Ambera.

Vaterpolisti od 7.00 igraju protiv Kazahstana, a odbojkašice od 7.20 protiv Japana.

Basketaši protiv Rusije od 11 sati završavaju grupnu fazu, a plivači nastupaju u kvalifikacijama – Andrej Barna od 12.18 na 100 metara slobodno, a Vuk Čelić od 13.21 na 800 metara slobodno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter