Izvor: Happy BSC
26.07.2021 u 22:53
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Šta je to medijska bomba? Kako je Incko dolio ulje na vatru? Da li je uvek novi dijalog, a stari problemi?Da li smo i dalje na korona klackalici?

Zakoračite u novi dan sa omiljenom emisijom „Dobro jutro Srbijo“. Fenomenalni gosti razgovaraće o najaktuelnijim temama.

Na samom početku jutarnjeg programa prelistavamo dnevnu štampu.

Milan Kuzmanović i Gradimir Banković iz Centra za društvenu stabilnost  pričaće na temu  „Prelistavanje.“

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

U nastavku emisije pridružiće nam se Stevica Deđanski,analitičar  i Aleksandar  Čotrić,narodni poslanik oni će govoriti šta se sve dešavalo u nedelji iza nas.

Zoran Ostojić,portal „Naši u svetu“,Branko Radun,analitičar,Aleksandar Pavić,politikolog i Žarko Rakić,novinar  pričaće o Medijskim bombama.

Tomo Kovač,bivši ministar unutrašnjih poslova RS,Vinko Pandurević,penzionisani general-major Vojske Republike Srpske i sociolog,Dejan Mastilović,novinar, Đzevad Galijašević,stručnjak za terorizam  oni će govoriti o stanju u regionu.

Nakon njih u studio će se pridružiti Goran Pajić,stručnjak za bezbednost, reditelj Dragoslav Bokan,Zoran Anđelković,bivši predsednik Izvršnog veća KiM a glavna tema je  „Novi dijalog- stari problemi.“

Vladimir Lučić, Generalni direktor Telekoma Srbija pričaće o tome da su oni uradili sve što su im korisnici i tražili.

Direktorka laboratorije Snežana Jovanović „Vatreno oko“  pričaće o Koroni i svemu što ona donosi.

Urednik portala „Kurir“ Mladen Radulović,Ljiljana Keković,24sedam,Ljuban Karan,pukovnik KOS-a u penziji oni će pričati o Belivuku i optužnici protiv njega.

Pevač Filip Kenić i kompozitor Slobodan Betulić Betula pričaće o  Gružanskom međunarodnom festivalu srpske narodne muzike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter