Izvor:
08.11.2017 u 22:51
0

IZABELA I NINA ŠOKIRALE SVE: Poludećemo, treba nam pod hitno seks!

Učesnice šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nina Prlja i Izabela Aljoski, šokirale su danas sve.

Naime, njih dve sede u dnevnom boravku i razgovaraju o mnogim temama, a onda su se u jednom trenutku krenule da pričaju i o seksu.

Treba mi seks pod hitno, poludeću. Jedinog frajera koji je bio ovde, a to je Miloš, ste izbacili, ja nemam problem da imam seks ovde, već sam imala seks sa njim, ali mi treba neki frajer, dođe mi da odem u spavaću sobu i da molim nekoga – rekla je Izabela.

U pravu si, i meni strašno nedostaje seks, ali nemam sa kim to da radim ovde. Volela bih da uvedu nekoga, Miloš je bio malo premršav za moj ukus, ali je opet bio najveći frajer – nadovezala se Nina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter