Izvor: Tanjug
30.07.2021 u 08:43
0

Dodik: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima!

Srpski član Predsedništva BiH i predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da se Stranka demokratske akcije (SDA) neće oporaviti u bošnjačkom političkom telu čak i ako njen lider Bakir Izetbegović nastavi da ga napada, jer je i Bošnjacima jasno da on „ide u lov na veštice dok se u SDA odvija egzodus kadra, a BiH puca po šavovima“.

VAŽNO:

PRITVOR ISTIČE U PONEDELJAK: Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

DA SE NE ZABORAVI! Odata počast žrtvama ustaškog zločina u Glini

U OVIH SEDAM OPŠTINA MANJE OD 30 ODSTO VAKCINISANIH: Kada dođe sledeći talas, oni su prvi na udaru!

Danas Srbi slave Ognjenu Mariju: Ko slavi ovu svetiteljku, siguran je u letinu! Ko se ogreši o njen dan, teško njemu!

Komentarišući Izetbegovićevu izjavu u kojoj njega optužuje za nefunkcionisanje BiH, Dodik je rekao da je šteta što i nakon 26 godina Bakir Izetbegović za nefunkcionisanje BiH traži krivicu u svima osim u svojoj partiji, čiji je lider žrtvovao i mir za BiH.

-Nije mu dovoljno da Dodikom i njegovom politikom ni domaćoj publici objasni zašto dva od tri naroda neće ovakvu BiH i zašto Bošnjaci, podržani međunarodnim faktorom, stalno i iznova generišu krize u BiH- istakao je Dodik.

PROČITAJTE JOŠ:

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 30. JUL: Veoma toplo vreme, ali sa promenljivim vetrom!

SITUACIJA JE ALARMANTNA! Više šumskih požara na području Nikšića

AMSS PORUČUJE: Oprezno u saobraćaju zbog visokih temperatura

On je upitao zašto su u Dejtonu pisali Ustav na koji će pristati Srbi i Hrvati, a nakon Dejtona ga menjali samo da budu zadovoljni Bošnjaci. 

-Izetbegoviću je lakše da putem parola poluistina i laži objašnjava aktuelni trenutak u BiH, nego da realno sagleda ćorsokak u kojem se danas nalazimo- naglasio je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter